Onze school is een school voor speciaal basisonderwijs (sbo) en staat net buiten het centrum van Amersfoort. Binnen onze school streven wij naar begeleiding in kleine groepen. We stemmen ons onderwijs goed af op wat elke leerling nodig heeft. Daarbij richten we ons nadrukkelijk op de mogelijkheden van de kinderen en proberen het beste eruit te halen. Het zorgt ervoor dat onze leerlingen goede prestaties leveren en daar trots op zijn.
Ouders/verzorgers die meer willen weten over onze school, onze leerlingen en ons onderwijs zijn van harte welkom. Tijdens een gesprek en een rondleiding door de school geven we antwoord op alle vragen die ouders/verzorgers hebben.

Onze school beschikt over drie royale gebouwen en een eigen gymzaal. Verder is er rondom de gebouwen ruimte om veilig buiten te kunnen spelen. Voor onze leerlingen is die ruimte heel stimulerend. De school heeft het vignet 'Gezonde school' wat voor het schoolplein betekent dat het een natuur en beweeg vriendelijk plein is met veel mogelijkheden. Onze school wordt bezocht door kinderen in de leeftijd van 4 t/m 13 jaar.

 

 

onderwijs op maat

Contact

Dr. M. van der Hoeveschool
Ringweg Kruiskamp 106

3814 WT Amersfoort
033-4721580

Dislocatie:
Magelhaenstraat 74
3814 XP Amersfoort
e-mail:
administratie.vanderhoeve
                         @meerkring.nl

 

 

 

 

 

 

 

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden bij onze school, neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer 033-4721580


 

Meerkring

De Dr. M. van der Hoeveschool is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Lees verder