Op school worden de leerlingen op basis van de leeftijden gegroepeerd. Wanneer het aantal leerlingen binnen een bepaalde jaargroep niet toereikend is om een enkele groep te formeren, stellen we een combinatiegroep samen. 
In de groepen 6 t/m 8 werken we bij de vakken taal en rekenen, in niveaugroepen. We geven dan instructie aan kinderen uit de verschillende groepen. Kinderen wisselen voor deze lessen van lokaal.
Wij hechten veel belang bij een goede motorische ontwikkeling. Bewegingsonderwijs wordt daarom gegeven door vakleerkrachten. Zij zorgen voor kwalitatief goed bewegingsonderwijs. Tevens geeft één van de twee vakleerkrachten bewegingsonderwijs sociale vaardigheidstrainingen (bijvoorbeeld Sterk In Je Schoenen, faalangstreductietrainingen etc.) wat ter ondersteuning dient bij leerlingen die wat meer kunnen gebruiken op het gebied van de sociaal emotionele ontwikkeling.

 

onderwijs op maat

Contact

Dr. M. van der Hoeveschool
Ringweg Kruiskamp 106

3814 WT Amersfoort
033-4721580

Dislocatie:
Magelhaenstraat 74
3814 XP Amersfoort
e-mail:
administratie.vanderhoeve
                         @meerkring.nl

 

 

 

 

 

 

 

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden bij onze school, neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer 033-4721580


 

Meerkring

De Dr. M. van der Hoeveschool is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Lees verder