Topbanner
Logo
hoofdgebouw1plein4nieuw logoplein3leerbedrijfhoofdgebouw2plein5
U bevindt zich hier:  Home|Actueel
 
 
NieuwsBriefFacebook actueel
Klikt u ook eens op ons facebook icoontje. Daar vindt u nog meer actuele nieuwtjes!
 
Gezonde school
Onze school heeft het vignet Gezonde School. Met het vignet Gezonde School laten wij zien dat onze school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen.
Zo zorgen we voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én hebben we aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van de leerlingen. Dit vinden wij belangrijk, omdat het allemaal bijdraagt aan een gezondere leefstijl, betere schoolprestaties en minder schooluitval.
Onze school heeft bovendien speciale aandacht voor het themacertificaat Welbevinden.
Dit themacertificaat hebben we behaald. Wij zijn trots op dit resultaat!
Hiervoor zetten we onder andere de volgende activiteiten in: We zijn Kanjerschool en werken in alle klassen met de kanjertraining. Daarnaast hebben we een veiligheidsplan. We geven 2x per week gym en komen experts in Kickboksen, zaalvoetbal of judo lessen.
 
Schaatsen
Schaatsen op het Eemplein. De groepen 6 t/m 8 hadden geluk; ze hebben, onder begeleiding, een uur lekker geschaatst. Het was weer superleuk! En wat fijn dat er ouders kwamen helpen - bedankt!
 
 
Beeldende kunst
Wat gebeurt er veel op de Van der Hoeveschool. Deze weken zijn  de gastlessen Beeldende Kunst begonnen:
Portretten van klei; sportfiguren van ijzerdraad en gipsverband. Wat zijn ze leuk geworden.
Maar ook Kunstateliers, altijd weer een succes. Dit keer het thema 'winter', om zo de school alvast in winterse sferen te krijgen.
  
 
Kookles
Een aantal kinderen had weer kookles van juf Nienke. Het ziet er niet alleen heerlijk uit, maar het smaakte ook heerlijk! ! Masterchef Van der Hoeve! 👍 🍝
 
 
 
 
 
 
 

 

Utilize Business Solutions