Samenwerking Stichting Speciaal Onderwijs

Onze school voor speciaal basisonderwijs, de Dr. M. van der Hoeveschool, is een school waar we trots op zijn, een school waar kinderen zich thuis voelen en tot hun recht komen. Iedere dag doen wij ons best om goed onderwijs te verzorgen met een bevlogen en hard werkend team.
Om nog beter onderwijs te bieden aan uw kind is de directie al een aantal jaren in gesprek met andere scholen voor speciaal basisonderwijs. Als alle scholen voor speciaal basisonderwijs met elkaar de krachten bundelen kunnen we nog beter onderwijs verzorgen. Kennis kan sneller worden gedeeld en uitgewisseld. En er ontstaan nog betere plekken, met meer keuze, voor passend onderwijs aan uw kind. Vorige week heeft ons bestuur en onze voorzitter raad van toezicht gesproken met de bestuurder en voorzitter raad van toezicht van Stichting SO. Stichting SO is het bestuur van de Kingmaschool en Boulevard410. In dat gesprek is de intentie uitgesproken om te gaan samenwerken. We zien beiden veel potentiële voordelen in dit partnerschap.

Daarom gaan wij met Stichting SO verder verkennen hoe, en op welke wijze, de samenwerking verder gestalte kan krijgen. We willen vanuit onze kracht de samenwerking aangaan, waarbij onze kernkwaliteiten behouden moeten blijven. 

Gaat er nu al direct veel veranderen? Nee, de Van der Hoeveschool zal nog gewoon iedere dag goed onderwijs verzorgen aan uw kind op de huidige locatie. Met dezelfde bevlogen en betrokken meesters en juffen.
En achter de schermen werken wij voortvarend aan de samenwerking met Stichting SO.
Zodra deze samenwerking concreet wordt, zullen ouders en personeel moeten instemmen. Dat zal gebeuren via de MR. Vanzelfsprekend houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen.

 

 

Media
  • hoeve
onderwijs op maat

Contact

Dr. M. van der Hoeveschool
Ringweg Kruiskamp 106

3814 WT Amersfoort
033-4721580

Dislocatie:
Magelhaenstraat 74
3814 XP Amersfoort
e-mail:
administratie.vanderhoeve@meerkring.nl
 

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden bij onze school, neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer 033-4721580


 

Meerkring

De Dr. M. van der Hoeveschool is aangesloten bij Meerkring, stichting voor openbaar onderwijs in Amersfoort.  

Lees verder